Persuitnodiging

Social Embassy presenteert de resultaten van de vijfde editie van de Social Media Monitor

5 jaar social media – Plastic Fantastic?

4 oktober 2012 van 14:00 tot 17.00 uur in Undercurrent

Graag nodigen wij je uit voor de presentatie van de vijfde editie van de Social Media Monitor. Een evenement over vijf jaar mens en merk in social media. Het programma bestaat uit de presentatie van de onderzoeksresultaten, de première van de documentaire ‘Vind ons leuk’ en een debat via social media.

Lancering Social Media Monitor 5

Centraal binnen het onderzoek staat de vraag in welke mate merken social media succesvol weten in te zetten. Daarbij worden trends bij de inzet van social media, organisatie en resultaten inzichtelijk gemaakt. De Social Media Monitior is het langstlopende en meest bekende social media onderzoek van Nederland.

Première ‘Vind ons leuk’

Een groep jonge filmmakers heeft van Social Embassy de vrije opdracht gekregen om de relatie tussen mens en merk op social media inzichtelijk te maken. Het resultaat is een documentaire over vijf jaar social media, waarin op een kritische manier gekeken wordt naar waar we nu staan. Wat doen merken? Wat zouden ze moeten doen? Zit die consument nu in de boardroom, hebben fans echt iets te zeggen? Of is het allemaal toch een beetje… plastic fantastic?

Het social media debat

De documentaire ‘Vind ons leuk’ resulteert in een aantal stellingen die worden gebruikt voor debat. Een debat via social media dat wordt begeleid door MiEr improvisatie cabaretiers. Deelnemers uit de zaal en daarbuiten worden met elkaar verbonden via social media

Datum en locatie

Donderdag 4 oktober in Undercurrent, TT Vassumweg 93, Amsterdam. Het programma is van 14:00 tot 17:00 uur met aansluitend een borrel. Van 17.15 tot 18.00 uur is er een persmoment, deze tijd is gereserveerd voor het afnemen van interviews en het stellen van vragen.

Graag horen we uiterlijk woensdag 3 oktober of je aanwezig bent.

Voor aanmelden en meer informatie kun je contact opnemen met Marloes Grimbergen, marloes@socialembassy.nl, 0645182406 / 020 435 02 90